Vores kompetencer


El-installation

Vi udfører de fleste typer opgaver indenfor el opgaver. Der er mange områder der kræver specielkompetencer og det er ikke alle vi har valgt at fokusere på.

Vi kan tilbyde at udføre arbejdet via vores samarbejdspartnere så kunden stadig oplever én installatør på entreprisen/opgaven.

Energioptimering

Vi tilbyder optimering af elinstallationerne hos både private, erhverv og offentlige kunder.
Det kan være mindre løsninger på styring af lys eller større styring der dækker hele energiforbruget.
Vi har stor erfaring i energioptimering og der kan være store besparelser på udskiftning af armaturer til nye LED armaturer. LED kan i dag fås med samme farvegengivelse m.v. som “gamle” armaturer.
Vi kan være behjælpelige med udregning af energiforbruget på den nuværende belysningstype og komme med oplæg til nyt belysningsanlæg.
Vi kan også hjælpe med specielle løsninger, hvis dette er behovet.

Dør- & Videotelefon

Vi kan være behjælpelige med etablering af anlæg i hele ejendomme eller på kontorer, hvor det er et ønske at kunne tale og/eller se hvem der kommer.

Nødbelysning & Panikbelysning

Vi kan tilbyde at etablere både større og mindre anlæg. Der findes mange løsninger indenfor denne belysning, både centrale anlæg og mindre løsninger.

Belysning

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger og muligheder for ny belysning på kontorer.

Datainstallationer

Vi udfører totale installationer med kobber eller fiber, samt opsætning af trådløst netværk. Alle installationer testes og der bliver udarbejdet rapport. Vi finder løsningerne sammen med kunden, så behovet dækkes nu og behovet i fremtiden er indtænkt.

Andre installationer

Vi tilbyder installationer af f.eks. projektor eller aktive boards, hvor der f.eks. også skal installeres netværk, strøm m.v.

Autoriseret Elinstallatør